BLOG / Puur

Singles die teleurgesteld zijn in de liefde kunnen dankzij RTL5 alsnog De Ware ontmoeten. Hoe? Nou, door in hun blote kont te daten met een BN’er, en o ja, ze komen ook nog op tv.

In Adam zkt. Eva VIPS storten de naakte deelnemers zich op een avontuurlijke zoektocht naar Ware Liefde, daar willen de programmamakers de kijkers maar wat graag van overtuigen. Nee joh, het gaat hier helemáááááál niet om de voorgevel van Inge de Bruijn of de bescheiden fluit van Sterretje, die sensatiebelust Nederland vanaf de bank eens rustig wil bekijken, terwijl de kijkcijfers omhoog knallen. Het gaat hier om het vinden van je zielsverwant, naakt en púúr, zonder masker van kleding en andere dagelijkse opsmuk.

Ook deelnemer en voormalig topsportster Inge is op de hoogte gebracht van deze romantische farce. “Wat is jouw reden om mee te doen?” vraagt presentator Dennis. Inge kijkt diepzinnig, nu nog met haar kleren aan. “Ik ben altijd wel een dromer geweest, dus de droom om een soulmate te leren kennen, is de reden waarom ik meedoe.” Na een paar mislukte relaties was Inge het vertrouwen in de liefde eigenlijk kwijt, maar toen dit op haar pad kwam, “ging het weer kriebelen”. Op haar bankrekening, waarschijnlijk, maar dat is natuurlijk niet gezellig om te vertellen.

Inge vindt het overigens wel een beetje spannend om zonder zwempak op tv te komen. Daarom is ze voor de zekerheid nog snel even zevenentwintig keer onder de zonnebank gegaan, waardoor ze als een pot chocopasta het strand op komt lopen. Gelukkig blijkt haar eerste date, Richard, dol te zijn op chocopasta. “Lekker kleurtje al!!!” roept hij enthousiast, als hij in zijn blootje uit de zee komt strompelen. “Ja, dank je” lacht Inge, die Richard graag laat geloven dat ze een pindarots is geworden van slechts anderhalf uur tropisch strand.

Door hun pure-wars-van-toeters-en-bellen-naaktheid zit de diepgang er onmiddellijk in. Richard glundert als hij wordt geïnterviewd. “In het echt ziet ze er ook goed uit!!! Lekker én lekker gebruind!!!” Hierna moet Richard van de regie als een Grieks standbeeld in de branding gaan staan, terwijl Inge een paar meter verderop in de camera vertelt wat haar eerste indruk is. “Hij vond dat ik lekker bruin was, dus dat vond ik wel leuk.” Ware liefde begint immers altijd met warmlopen voor uiterlijkheden die uit een potje of een apparaat komen.

Net wanneer Inge constateert dat Richard en zij net zo veel gemeen hebben als Trump en Obama, komt Yves aandobberen, haar tweede date. Ook hij complimenteert Inge allereerst met haar huidskleur, om te voorkomen dat hij over haar chocoladebruine tepels begint. Opnieuw reageert Inge alsof pigmentverkleuring een Olympische prestatie is. “Ja, goed hè!” lacht ze. Yves is onrustig, reislustig, dertien jaar jonger dan Inge en zegt dingen als “ik ben een kleine teddybeer van binnen en ik werk die andere vent wel effe van het eiland af”. Kortom, dé man om een stabiele relatie mee te beginnen op je drieënveertigste.

Maar helaas, als het trio eindelijk is uitgepraat over Inges teint, blijkt de romantiek ver te zoeken. De ex-zwemster overdenkt haar gevoelens onder de douche, door zich urenlang voor de camera in te zepen, en besluit uiteindelijk om de enorme liefdessleutel, waarmee ze de voordeur van Michael Jordan zou kunnen openen, aan zichzelf te geven. Haar eerste goede beslissing in dat hele uur televisie, en de centen waren toch al binnen.

 

Bron afbeelding: www.compfight.com

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.