BLOG / Pulp

Afgelopen weekend zag ik hoe OG3NE elfde werd bij het Songfestival, en mijn man keek vrijwillig met me mee. Hij kan tot mijn grote geluk namelijk net zo genieten van pulp als ik.

OG3NE ken ik al heel lang, door hem. Zes jaar geleden reden we samen naar Frankrijk. “Moet je luisteren, dit is echt te gek geproduceerd!” riep hij, terwijl hij het album van Lisa, Amy & Shelley opzette. De hele rit hebben we samen keihard meegezongen met kinderpopliedjes als Fout Ventje en Niemand. Het was een soort Kinderen Voor Kinderen op vakantie en het kon ons geen zak schelen.

In mijn eerste studentenhuis deelde ik een liefde voor trash-tv en shownieuws met mijn mannelijke huisgenoten. Op dat moment had ik niet durven hopen dat er ook een heteroversie van hen zou rondlopen. Een man die een mening had over de knipperlichtrelatie van John en Katy, die me sms’te als Beyonce een tweeling verwachtte, en die vergenoeglijk achterover leunde wanneer bleek dat hij middenin een marathon van The Millionaire Matchmaker was beland.

Hij bleek te bestaan en ik liet hem niet meer lopen. Tijdens onze eerste dates becommentarieerden we samen de deelnemers van The Bachelor, en na afloop van het seizoen schakelden we moeiteloos over op Wie Kiest Tatjana?. Later legde hij uit dat hij gewoon hoteldebotel was en eigenlijk alles leuk vond wat we samen deden. Dan is die verliefdheid blijkbaar nooit meer afgenomen, want hij kijkt nog steeds graag met me mee.

Met Boer Zoekt Vrouw had hij het af en toe wel wat moeilijk, omdat hij eigenlijk niet kon dealen met zo veel ongemakkelijkheden in één uur. Daarom liep hij soms even weg om wat drinken te halen, bijvoorbeeld wanneer een boer begon te haperen, of dingen ging roepen als “Ik droom ’s nachts nog niet bepaald van Marit, om het zo maar te zeggen, DUS!” Maar ja, vervolgens was hij toch ook wel weer razend benieuwd naar het antwoord van die arme Marit.

Terwijl ik deze blog schrijf, ligt hij tevreden op de bank tv te kijken. Als ik vertel waarover mijn stukje zal gaan, kijkt hij me verongelijkt aan. “Ik zit nu Formule 1 te kijken! En vanavond MOET ik Studio Sport zien!” Dat is waar, deze heteroversie van mijn huisgenoten kijkt ook programma’s waarvan zij moeten kokhalzen. Maar ja, hij kan ook niet elke dag over Temptation Island beginnen bij de koffieautomaat.

 

Afbeelding: www.compfight.com 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.